Omicron, az oltott diplomaták mutánsa

November 28, 2021
omicron mutáció F1P11

Már mindenki hallotta a hírt, hogy azonosították az “Omicron” nevű új szupermutánst, amely 32 mutációt tartalmaz.

A média reakciófüggvénye a hírre teljesen kiszámítható, azonnal elindult a pánik és hisztériakeltés, dacára annak, hogy semmit sem tudunk az új variánsról.

Spekuláció a részemről, de úgy gondolom, az új variáns több szempontból is jól jöhet az európai vezetőknek.

Egyrészt megjelenik az emberek tudatában az “új variáns”, ezt aztán lehet csűrni-csavarni, beszélni a " már az országban lévő variánsokról", és erre lehet fogni a vakcinák járványterjedésre kifejtett hatásának súlytalanságát.

A tengernyi bizonyíték már az átlagember figyelmét sem kerüli el, de az új variánssal lesz egy logikus magyarázat erre.

Másrészt a gázkrízisben lévő Európa egy hidegebb tél esetén amúgy is leállásra kényszerülne, hiszen nagyon elkalkulálta magát a gáztározókat illetően.

Az új variáns által “kikényszerített” leállásokkal így el lehetne kerülni a presztízsvesztést, és a magyarázkodást a lakosság előtt, miért is vannak az áramszünetek, hiszen az ipar leállásával jelentős mennyiségű energia spórolható meg.


Oltottak mutánsa

A média a pánikkeltő beszámolók és aggódó tudósokról szóló híradásaik mellett egy mondatban megemlékezett, honnan ered az új variáns, de nem részleteiben.

Az új variánst először Botswanaban regisztrálták, méghozzá 4 teljesen beoltott diplomatában, akik november 7.-én léptek be az országba diplomáciai ügyekben.

Erről hivatalos kommunikáció jött a botswanai hatóságoktól.A vírust november 11.-én ismerték fel a 4 emberben pozitív Covid-19 tesztelés után.

A média beszámolóival ellentétben, a botswanai hatóságok hivatalos sajtóközleményben cáfolják, hogy bárki HIV+ lett volna a társaságból.Ezek az emberek egészséges, nem legyengült immunrendszerű, hanem “teljesen védett”, minimum kétszer oltott emberek voltak.

Nem oltatlanok, oltottak.


Vakcina okozta mutációk

Bárki, aki követte az olyan cenzúrázott tudósok munkásságát, mint Geert Vanden Bossche, az pontosan tudja, hogy ez egy olyan “jóslat volt”, ami előbb utóbb be fog következni.

Geert Vanden Bossche 26 éves vezetői tudományos múlttal rendelkezik vakcinagyártás területén, nem Nóta TV szintű celebszakértőnek számít a témában.

Szerinte egy alapvetően ártalmatlan vírusból a tömeges oltások hatására egy sokkal veszélyesebb vírus keletkezhet.

A tömeges oltások pandémia idején tilosnak számítottak az elmúlt évtizedekben, hiszen azok új mutánsok megjelenését okozhatják.

Ezt a szabályt minden egészségügyi szakember jól ismerte 2020-ig, sokan hangot is adtak ennek a különböző online felületeken komment formájában a tömeges oltások megkezdése előtt.

Az új variánsok megjelenésére különösen nagy a valószínűség az olyan tökéletlen, nem sterilizáló vakcinák esetében, mint a jelenlegi oltások.

Erről jól dokumentált tudományos bizonyítékok állnak rendelkezésre.

Ez a tudomány azonban mára avítt lett, a jól megalapozott ismeretek és íratlan szabályok nem elegendőek egy járványkezeléshez, azok nem elég látványosak.


A “menő” járványkezelés

A mai modern járványkezelés high-tech vakcinákkal zajlik.

A jelenlegi pandémia hangadó szakemberei szerint “soha nem volt ennyire fontos a védőoltás jelentősége az egész járvány alatt”, mint most.

Persze hogy egy alfa variánsra fejlesztett vakcina mennyire hatásos egy 32 mutációt tartalmazó variáns ellen, vagy bármilyen variáns ellen, arról kevesebb szó esik.

Mivel ezek high-tech vakcinák, ezért csakis ezek jelenthetik a megoldás, ezt el kell hinnünk.

2020 előtt a tudomány megkérdőjelezése szintén tudománynak számított, ma már ez nem így van.

Ma már HINNI kell a tudományban, és nem hívő az, aki nem áldozik legalább két oltással A TUDOMÁNY oltárán.

Nézzük meg például ennek a magyar szakembernek a 8 perces videóját 2021 márciusából.

“Az a nézet, hogy az oltások következtében mutációs apokalipszis szabadul ránk, az egy rendkívül kisarkított vélemény. Ha egy szakembernek nevezett valaki (Bossche-ről beszél, akinek 26 éves tudományos tapasztalata van vakcinafejlesztésben) ilyen sarkos vélemény fogalmaz meg, akkor ott azért gyanakodjunk”.

Mondja ezt a magyar szakember, aki szerint CSAK az oltás véd, és a videóban az “oltakozzunk, oltakozzunk, oltakozzunk” sarkos véleménytől mentes kijelentést teszi.

A videóban ezután így folytatja.

“A mutációkat az hajtja, ha hagyjuk terjedni a vírust. Gondoljunk csak bele, hogy azok a mutációk, amelyekkel most küzdünk, a dél-afrikai, a brazíliai, az angliai variáns, ezek mind mind a vakcinák széleskörű használata előtt jelentek meg.”

Mindjárt megvizsgáljuk ezt a kijelentést, de előbb emlékezzünk vissza a videó készítésének időpontjára.

A videó tavasszal készült, amikor még híre hamva nem volt a booster oltásoknak a mainstream médiában.

Ekkor még a vakcinákat, mint tökéletes vakcinát marketingelték a felvevőknek, amely kivezet minket a járványból.

Azóta már a társadalom szélesebb rétege is tudja, hogy ezek tökéletlen, szivárgó vakcinák, amelyek nem képesek sterilizálni a vírust, a vakcinát felvevő ugyanúgy elkapja, és terjeszti azt.

Mivel a vakcina a vírust nem sterilizálja, ezért a vírus mutációját képtelen megakadályozni, sőt kifejezetten kedvező feltételeket teremt a további mutációkhoz.

Természetesen a mutáció önmagában nem jelent problémát.

A vírus evolúciós programja, hogy kevésbé legyen halálos, hogy ne ölje meg a gazdatestet, és minél több egyedet tudjon megfertőzni.

Ez számunkra is kedvező fejlemény.

A probléma ott van, ha mindezt úgy teszi, hogy a mostani jellemzőit megtartva, csak a tüskefehérjét változtatja.

Ha ez így történik, akkor a vírus ugyanolyan komoly egészségügyi kockázat marad a társadalom bizonyos rétegeire, mint most, hiszen könnyedén ki tudja kerülni a tüskefehérjére koncentráló, vakcina adta szűk szintetikus védelmet.

Márpedig a jelenlegi vakcinák, mivel nem ölik meg a kórokozót, pont ezt az evolúciós nyomást veszik le a vírusról, így elegendő, ha az pusztán a tüskefehérjében mutálódik.

Ez elmélet, a következő hónapokban kiderül, mennyire igaz vagy sem.


Új variánsok a vakcinák tesztelése után

A magyar szakember a videóban a járvány során már sokszor megtapasztalt kommunikációs technikát használja, nem hazudik, csak féligazságot mond el.

Az új variánsok valóban azelőtt alakultak ki, mielőtt a tömeges oltások elkezdődtek, de arról nem beszél, hogy ezeket a vakcinákat élesben valamikor és valahol tesztelték.

Hogy pontosan hol, azt a Financial Times cikkében megtaláljuk.

A következő ábra bemutatja, hol voltak a gyártók vakcináinak 3. fázisú tesztelési telephelyei.A cikk 2020.09.23.-án íródott, a tesztelések a telephelyeken már 2020 júniusában elindultak a Sinopharm esetében, 2020 júliusában a Pfizer és Astrazeneca esetében.

Az Alfa variánst (másik nevén a brit variánst) 2020 októberében azonosították Nagy-Britanniában, abban az országban, ahol az Astrazeneca egyik tesztelési telephelye volt.

A Béta variánst Dél-Afrikában azonosították először 2020 decemberében, pont az Astrazeneca és a J&J dél-afrikai tesztelési fázisának végén.

A Gamma variánst először Japánban, majd Braziliában azonosították.

Mivel Japánban jóval kevésbé terjedt, ezért valószínűleg Braziliából származik.

De ez lényegtelen igazából, mert Japánban az Astrazenecának, Braziliában pedig az Astrazenecának,a Pfizernek, és egyéb gyártóknak is voltak tesztelési telephelyei, ahogy a képen láthatjuk.

A ma domináló Delta variánst 2020 októberében azonosították először Indiában, Maharashtra tartomány Nagpur városában.

Az Astrazeneca és a Covishield vakcinát is Indiában tesztelték, az Astrazenecának 14 tesztelési telephelyéből 8 darab Maharashtra tartományban volt, ezek közül egy direkt Nagpurban, egy pedig Nagpur mellett (Wardha).Ahogy láthatjuk, a különböző domináns variánsok azokból az országokból szabadultak el, ahol több vakcinagyártó, de legalább is az Astrazeneca élesben tesztelte a termékét.

Hogy még jobban érzékeljük ezt, vizuálisan is bemutatom az oltások és az új mutánsok megjelenésének időhorizontját a már jól ismert Nexstrain oldalt segítségével.Az ábrán az első piros vonal a Sinopharm tesztelésének kezdetét jelzi a telephelyeken, a második piros vonal a Pfizer és Astrazeneca teszteléseinek kezdetét jelzi a telephelyeken, míg a harmadik vonal a tömeges oltások kezdetét jelöli.

A SARS-Cov-2 vírus mutációjának sebessége nagyon sok szakértőt “meglep”.

Az ábrán tisztán látszódik, hogy a vírus, bár globálisan gyorsan elterjedt, mégsem kezdett gyors mutálódásokba egészen a vakcinák tesztelésének időszakáig.

Hogy az új variánsok a tüskefehérjéiket ilyen gyorsan változtatják, azt a hipotézist erősíti, miszerint a vírus a gazdatest immunitását próbálja meg kikerülni a mutációval, és ezt a nagy számok törvénye alapján könnyedén meg is teszi.

Mivel a vakcina nem öli meg a vírust, ahogy a természetes immunitás tenné, így a tömeges oltási program ezekkel a szivárgó vakcinákkal tökéletes terepet nyújt az új variánsok megjelenéséhez.


Őrült “megoldások”

A helyzet világosnak tűnik az adatok alapján.

Az emberiség valószínűleg egy ördögi körbe oltotta magát, ahol újabb és újabb és újabb variánsok fognak megjelenni, a mesterségesen hiszterizált járványhelyzet pedig évekig el fog húzódni.

A hivatalos narratíva szerint ennek fő oka az oltatlanok lesznek, hiszen a vakcinák fantasztikusan jól működnek.

A felsőbbrendű természetes immunitást továbbra is a háttérbe szorítják.

Ha az emberek tömegei mindezt hagyják…

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az új variánst teljesen oltott személyekben azonosították először.

A média ezzel egy nagy manipulációs lehetőségtől esett el, a tényt nem is nagyon emelik ki sehol.

Ezt az információt nem szabad elfelejteni, és nem szabad engedni azt sem, hogy mások elfelejtsék.

Hogy mi lesz a reakció erre az új variánsra, még nem tudjuk, de valószínűleg az őrület jegyeit fogja viselni.“United we stand, divided we fall”